طرح جابر آب چشمه برای نوشیدن بهتر است یا چاه؟
طرح جابر آب چشمه برای نوشیدن بهتر است یا چاه؟
فرمت فایل ورد و قابل ویرایش
شرح مختصر فایل
این مجموعه شامل:
پوستر های طرح جابربن حیان در مورد آب چشمه برای نوشیدن بهتر است یا چاه؟
تابلوی نمایش طرح جابربن حیان در مورد آب چشمه برای نوشیدن بهتر است یا چاه؟
عکس جابربن حیان در مورد آب چشمه برای نوشیدن بهتر است یا چاه؟
مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن حیان آب چشمه برای نوشیدن بهتر است یا چاه؟
این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.
قسمتی ازین مجموعه
– آب چشمه: از یک منبع زیرزمینی مشخص می آید. این آب نیز باید در همان محل، داخل بطری ریخته شده و با استانداردهای شیمیایی و میکروب شناسی سازگار باشد تنها عملی که می تواند روی این آب انجام شود تصفیه با دی اکسید کربن یا تصفیه عادی است، لزومی ندارد آب چشمه ترکیبات شیمیایی خاص داشته باشد و یا قبل از این که وارد بازار شود توسط مقامات مسئول شناسایی و ثبت شود. اساسی ترین مساله درمورد آب تصفیه شده عدم داشتن بو و طعم می باشد، بوی آب قاعدتا ارتباط نزدیکی با طعم آن دارد. عوامل مختلفی در ایجاد طعم و بوی آب موثر است. ازجمله این عوامل جلبک ها، تجزیه گیاهان آبزی، محصولات حاصل از کلرینه نمودن آب نظیرکلروفنل ها و آب های راکدی که در انتهای سیستم توزیع ساکن می مانند.
کدورت آب پدیده ای است که میزان زلال بودن یاشفافیت آن را مشخص می کند و یکی از معیارهای تعیین کیفیت ظاهری آب است. کدورت معمولا به علت وجود مواد معلق در آب ایجاد می شود. در برنامه های تهیه، تامین و توزیع آب بهداشتی معیار کدورت نیز مورد توجه است، و معمولا برای کدورت های قابل توجه از واحد J.T.U برای سنجش استفاده می شود و برای کدورت های پایین از واحد N.T.U استفاده می گردد. آب خالص معمولا بی رنگ است. رنگ آب آلوده نشده می تواند ناشی از مواد درحال گندیدگی زمین یا نمک های فلزی موجود در طبیعت (آهن و منگنز) باشد. آلاینده های صنعتی نیز می توانند بوجود آورنده طیف وسیعی از رنگ هادر آب های پذیرنده باشند. رنگ آب معمولا با واحد هیزن که معروف به مقیاس پلاتین ـ کبالت است، بیان می شود.